Menestyvä apteekki tarvitsee tuekseen markkinointia

Koulutuksemme on räätälöity suomalaisen apteekin tarpeisiin. Karpalon käytännönläheisissä koulutuksissa tulevat tutuiksi markkinoinnin monet ulottuvuudet: kanta-asiakasmarkkinointi, esillepano ja kampanjointi, sosiaalinen media, Facebook ja Google AdWords.

Olitpa sitten apteekkari, proviisori, farmaseutti, lääketyöntekijä tai muu apteekkialan ammattilainen, tule mukaan oppimaan, innostumaan ja saamaan uusia virikkeitä myyntiin ja markkinointiin. Koulutus on aina sijoitus tulevaisuuteen!

Webinaarit

Facebook- ja Instagram-mainonta

Maksetun mainonnan avulla apteekki voi tehostaa näkyvyyttään ja tavoittaa suuremman joukon asiakkaita. Tämä koulutus on johdatus Facebook- ja Instagram-mainontaan. Koulutuksessa opit käynnistämään ja hallinnoimaan mainoskampanjoita. Koulutus soveltuu niille, joilla on jo kokemusta yrityssivun ylläpitämisestä, mutta ei ole vielä kokemusta maksetun mainonnan käynnistämisestä. Kouluttajana toimii projektipäällikkö Sari Jääskeläinen.

Aika:

torstai, 14.03.2019, klo 09.45

Hinta:

65 € + ALV / henkilö
Huom! Webinaariin osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja internet-yhteyden.

Ostohetken markkinointi ja esillepano

Ostohetkellä tapahtuvaan markkinointiin vaikuttavat mm. tuotteiden esillepano, opasteet, myymäläympäristön eri tasot ja myyntiosaaminen. Miten näitä tekijöitä voidaan tehostaa ja kehittää apteekissa? Esimerkkien avulla tutustutaan houkuttelevaan esillepanoon ja myyvän hyllyn rakentamiseen sekä siihen, miten toiminnallinen pohja vaikuttaa asiakaskiertoon. Kouluttajana toimii projektipäällikkö Sari Jääskeläinen.

Aika:

torstai, 11.04.2019, klo 09.45

Hinta:

65 € + ALV / henkilö
Huom! Webinaariin osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja internet-yhteyden.