Poimitut ihmiset

Lähetä avoin hakemus!

Haluaisitko tehdä töitä freelancerina? Pistä avoin hakemus sisään: meillä voi hyvinkin olla tilaa juuri sinun osaamisellesi.

Karpalossa voit olla oma itsesi: introvertti, ekstrovertti tai muu vapaavalintainen vertti. Toivomme, että olet hyvä tyyppi, joka puhuu suomea ja/tai muuta pohjoismaista kieltä, haluaa hoitaa hommansa ensiluokkaisesti ja on valmis oppimaan myös uutta. Sovit meille, jos tykkäät työskennellä tiimissä mutta myös itsenäisesti.

Me puolestamme tarjoamme sinulle tilaisuuden kasvaa ammattilaisena erilaisissa projekteissa kannustavien työkavereiden avulla ja tuella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@karpalogroup.fi. Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja millaisissa tehtävissä olet parhaimmillasi.

Tällainen on KarpaloGroup

Luova toimisto KarpaloGroup on erikoistunut terveys- ja lääkealan markkinointiin. Asiakkaamme ovat esimerkiksi kotimaisia ja kansainvälisiä lääkeyrityksiä. Suunnittelemme ja toteutamme mainoskampanjoita, opasmateriaaleja ja verkkosivustoja kuluttajille tai terveydenhuollon ammattilaisille. Toimistomme sijaitsee Hatanpäällä, kivenheiton päässä Tampereen keskustasta.