Case Brunberg: Uusia tuulia rakastetun makeistehtaan markkinointiin

Yhteistyömme porvoolaisen makeistehdas Brunbergin kanssa on jatkunut jo yli vuosikymmenen. Unohtumattomia makumuistoja sukupolvesta toiseen luova Brunberg on ansaitusti yksi Suomen rakastetuimmista makeisbrändeistä.

2020 – Uusi ilme ikoniselle Suukko-rasialle

Brunbergin tunnetuin herkku on Suukko, suklaapäällystetty vaahtomakeinen. Suunnittelimme Suukko-rasialle uuden pakkauksen alkuperäistä ilmettä kunnioittaen. Kannessa komeilee nyt tunnelmallinen kuvitus 50-luvun Porvoosta, Suukon synnyinseudulta ja synnyinhetkeltä.

2021 – Brunbergin juhlavuosi: 150 vuotta hyvää makua

Vuonna 2021 asiakkaamme täytti 150 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Brunberg avasi kauan odotetun verkkokaupan. Kiteytimme videolle Brunbergin herkullisen ytimen.

2022 – TAUKO, se on aina paikallaan

Meillä oli ilo suunnitella Brunbergin uudelle, rapealle tuotekonseptille nimi ja pakkaukset, jotka erottuvat edukseen ja yhdistävät ne saman tuoteperheen jäseniksi. Lisäksi tehtiin somekampanjaa ja myynninedistämismateriaaleja. Tauko kuuluu kaikille!

2023 – lakritsituoteperhe villiintyi uuteen kasvuun

Brunbergin tutut mustat lakritsit saivat seurakseen kolme toinen toistaan hurmaavampaa täytelakritsimakua. Karpalo uudisti koko lakuperheen pakkaukset ja suunnitteli lanseerauksen tueksi muun muassa somekampanjan ja myyntimateriaalit. Näiden lakuherkkujen kanssa ei voi olla tuntematta aitoa maistamisen iloa – saattaa mennä jopa vallan lakuvilliksi.