AD / Art Director

Liittyisitkö joukkoomme kokoaikaiseen työsuhteeseen?

Etsimme luovaa markkinoinnin ammattilaista, visuaalista tarinankertojaa, joka tietää miten monimutkaisetkin viestit välitetään innostavalla ja inspiroivalla tavalla. Kokemus digitaalisesta viestinnästä on tässä tehtävässä välttämätöntä. Lääkemarkkinoinnin kokemus on eduksi, mutta ei pakollista, sillä siihen maailmaan perehdytämme kyllä.

Työpaikkana KarpaloGroup tarjoaa tilaisuuden kehittyä ammattilaisena kiinnostavissa ja haasteellisissa projekteissa. Tukena tässä on kannustava työyhteisö ja mahtavat asiakkaat.

Luova toimisto KarpaloGroup on erikoistunut terveys- ja lääkealan markkinointiin. Asiakkaamme ovat pääasiassa kotimaisia ja kansainvälisiä lääkeyrityksiä. Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi kampanjoita, opasmateriaaleja ja verkkosivustoja kuluttajille tai terveydenhuollon ammattilaisille.
Toimistomme sijaitsee Hatanpäällä, kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Meillä on mahdollista työskennellä myös etänä.

Vuoden toimisto 2021 -tutkimuksessa KarpaloGroup arvotettiin kategoriassaan Suomen toiseksi parhaaksi mainostoimistoksi!

Jätä siis hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Hakuaika on avoinna toistaiseksi, eli täytämme paikan, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Lisätietoja tästä tehtävästä voi kysyä osoitteesta rekry@karpalogroup.fi.

Jättämällä hakemuksen avoinna olevaan tehtävään hakija ilmaisee suostumuksensa tietojensa käsittelyyn kyseisessä rekrytoinnissa ja tietojen säilyttämiseen, mikäli hän ei tule valituksi ko. tehtävään. Säilytämme hakijan henkilötietoja yhden (1) vuoden hakemuksen jättämisestä.
Haku on avoinna toistaiseksi, kunnes olemme löytäneet sopivan henkilön.