Apteekin vinkit korona-ajan viestintään

6.4.2020 / Johanna Yrjänäinen

Poikkeuksellinen tilanne kysyy apteekeilta entistäkin aktiivisempaa läsnäoloa asiakkailleen. Lue, miten ja miksi korona-aikaan kannattaa viestiä. Johanna Yrjänäinen

Lue lisää

Brunbergin Suukko-rasian uudistus: suunnittelija kertoo

4.3.2020 / Kukka-Maaria Jaatinen

KarpaloGroupin luova johtaja ja AD Kukka-Maaria Jaatinen suunnitteli uuden ulkoasun Brunbergin ikoniselle Suukko-rasialle. Miltä tuntuu uudistaa pakkaus, josta kaikilla on mielipide? Lue, millaisia ajatuksia ja tunteita historiallinen pakkausuudistus herätti.

Lue lisää

Tutkimme: mikä apteekin verkko­sivu­kävijää oikeasti kiinnostaa?

29.1.2020 / Janne Suontaus
Oppiaksemme ja ymmärtääksemme kävijän tarpeita on viisaampaa tutkia kuin olettaa. Toteutimme syksyllä 2019 tutkimuksen apteekkien www-sivujen kävijöiden määrästä, laadusta ja käyttäytymisestä. Tutkimuksen aineistona toimii kävijädata yli 80 apteekin www-sivuilta 30 päivän ajalta, joten on turvallista sanoa, että Suomen mittakaavassa otos on kattava.
Lue lisää

Älä luota sydämen ääneen

8.1.2020 / Johanna Kestilä
Luovassa suunnittelussa tarvitaan empatiaa, mutta käytännössä omaa näkökulmaa on hyvin vaikea kääntää toiseksi. Suunnittelijan työssä toisen ymmärtämistä varten tarvitaan työkaluja, perehtymistä, ammattitaitoa ja todellisia käyttäjiä seuraamalla hankittua dataa.
Lue lisää

Klikkaukset eivät kerro, mitä asiakkaasi haluaa saavuttaa

10.9.2019 / Johanna Kestilä

Markkinoinnin mittaamisessa on liian helppoa tuijottaa KPI-arvoja ja unohtaa todellinen päämäärä. Millä terveysviestintää tulisi mitata vuonna 2019?

Lue lisää

Huomioi tämä, kun tilaat uudet verkkosivut

13.7.2019 / Matti Mäkinen

Nykyään on ensiarvoisen tärkeää, että verkkosivut ovat responsiiviset eli että ne mukautuvat näytölle tarkoituksenmukaisesti kaikilla laitteilla.

Lue lisää

Kolme vinkkiä hyvään somevideoon

21.6.2019 / Johanna Yrjänäinen

Video on vaikuttava yhdistelmä liikkuvaa kuvaa, ääntä ja hyvää tarinaa. Videot toimivat hyvin myös somessa, kun vain hallitsee muutaman perusasian. Muista nämä ennen kuin postaat videon Facebookiin tai Instagramiin!

Lue lisää